Vital 4 Skool voelt zich gast op uw school

Als schoolcateraar zijn we te gast op uw schoollocatie. Dat betekent dat u van ons mag verwachten dat wij voldoen aan uw verwachtingen. Bij Vital 4 Skool staat de kwaliteit van de samenwerking met onze opdrachtgevers voorop. Als organisatie werken we continue aan het in stand houden en optimaliseren van het hoge niveau van de dienstverlening.

Vertrouwd betrokken

De schoolcatering locaties worden door onze eigen directie en catering adviseurs bezocht. Er is met regelmaat overleg tussen opdrachtgever en schoolcateraar over operationele onderwerpen. Zo houden wij ons zelf scherp en kunt u vertrouwen op een correcte uitvoering van de gemaakte afspraken. De directie en medewerkers van Vital 4 Skool zijn zeer betrokken bij de ontwikkelingen op uw schoollocatie.

Schoolcatering Kompas

Zonder inzicht, geen uitzicht. Daarom verzamelen we allerlei verkoop, kwaliteit en service gegevens die we analyseren en waarmee we ons inzicht vergroten in het reilen en zeilen van de Vital 4 Skool locaties. De uitkomsten delen we met de opdrachtgever en catering manager. Waar nodig of wenselijk kan er tijdig worden bijgestuurd. Zo blijft de exploitatie van de schoolcatering financieel gezond en weten we hoe leerlingen de kwaliteit van het eten en de service waarderen.

Kwaliteitsbewaking

Vital 4 Skool werkt continu aan de kwaliteit. Al onze processen zijn vastgelegd in producthandboeken en formulehandboeken. Alle locaties worden regelmatig bezocht door een extern inspectie bureau, waarbij een controle plaatsvindt van naleving van de richtlijnen op het gebied van hygiƫne en gezonde voeding. Medewerkers worden op de werkvloer ondersteund door onze catering adviseurs om de kwaliteit te kunnen borgen. De uitkomsten van inspecties worden met u gedeeld.

Training keeps u going

Gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn voor Vital 4 Skool elementair. Elke dag hebben onze catering medewerkers contact met uw leerlingen, leveren ze kwaliteit en bieden ze service. Uw beoordeling van onze kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met de wijze waarop zij presteren. Daarom zeggen we bij Vital 4 Skool, training keeps u going. Door optimale instructies, begeleiding en trainingen houden wij onze medewerkers in beweging om elke dag gastgericht en voedselveilig te kunnen werken.

Extra diensten op school

Naast het aanbieden van voedingsproducten in de schoolkantine kan de Vital 4 Skool schoolcatering ook extra catering diensten voor uw schoollocatie verzorgen. Hierbij valt te denken aan het serveren van eten en drinken aan leraren of aan deelnemers van open dagen of op ouderavonden. Is er een schoolactiviteit dan kan Vital 4 Skool de catering verzorgen. Elke school heeft zijn eigen wensen en behoeften. Daarom worden deze extra diensten op maat en op offerte basis aangeboden.

Eerlijk en bewust ondernemen

Vital 4 Skool let op de herkomst van producten welke worden aangeboden in de gezonde schoolkantine. Hierbij wordt rekening gehouden met eerlijke handel en milieubewuste productie door de leverancier. Voor de bereiding van de producten wordt bewust nagedacht over de impact op de wereld in het gebruik van energie, water en verpakkingen.

Vital 4 Skool zorgt dat haar medewerkers blijven leren en kunnen werken in een veilige en gezonde schoolkantine.

Voor de gasten zorgen wij dat de gezonde keuze de makkelijke keuze is. Vital 4 Skool denkt bewust na over de invloed van gezonde voeding bij jongeren. Als maatschappelijk betrokken schoolcateraar heeft de formule Vital 4 Skool zich verbonden aan het handvest 'Gezonder voedingsaanbod op scholen'. Op al haar schoolcatering locaties in Nederland betekent dit dat Vital 4 Skool stap voor stap over gaat op 100% gezonde schoolkantines. De eerste successen van deze aanpak zijn al geboekt. Samen met de schooldirecties streeft Vital 4 Skool naar vitaliteit bij de nieuwe generatie.