Samenwerking

Welkom in de gezonde schoolkantine!

Bij Vital 4 Skool schoolcatering heten wij uw leerlingen, onze gasten, een warm welkom in de gezonde schoolkantine. De gezonde schoolkantine vormt het sociale hart van uw school. Jongeren kunnen te samen met hun schoolvrienden genieten van Vers & Lekker eten en drinken in een sfeervolle, ongedwongen en vooral vertrouwde omgeving.

Samenwerking op maat

Als school kunt u natuurlijk alles met betrekking tot de catering zelf doen en uitvinden. Dat is een proces van vallen en opstaan en helaas is succes niet gegarandeerd. Wilt u kunnen terugvallen op professionals en betrokken vakmensen die u kunnen begeleiden en verder brengen? Dan is een samenwerking met Vital 4 Skool schoolcatering een oplossing. Als school kunt u ervoor kiezen om zelf verantwoordelijk te blijven of u besteedt de schoolcatering uit. In beide gevallen krijgt een flinke dosis ondersteuning bij het opzetten en runnen van uw gezonde schoolkantine. Elke school is uniek en een samenwerking zal dan ook altijd op maat zijn.

Samenwerken met de formule Vital 4 Skool Schoolcatering?

De directie van Vital 4 Skool Schoolcatering zit graag bij u aan tafel om de voordelen van een samenwerking te presenteren.

Het menu van de formule

Op ‘het menu’ van Vital 4 Skool staan diverse beproefde ondersteunings¬concepten, waaruit u als opdrachtgever in eigen beheer een keuze kunt maken. U kunt gebruik maken van deze diensten tegen een vaste vergoeding per leerling.

• De schoolkantine wordt op maat ingericht met de Vital 4 Skool huisstijl

• Een Vers en Lekker assortiment conform Het Voedingscentrum en lokale behoeften

• Wekelijkse acties en promoties via promotiemateriaal en Facebook

• Training van de medewerkers; HACCP, Voeding, Presenteren en Gastgerichtheid

• Persoonlijke begeleiding van de Vital 4 Skool catering adviseur op de werkvloer

• Hygiënekeuringen en rapportage door extern bureau

• Begeleiding en eventueel uitvoering van de banquetting op speciale momenten

• Optioneel gebruik van de concepten uit het Vitaliteitprogramma

• Begeleiding van stageplekken en leerwerkplekken door Vital 4 Skool Schoolcatering

• Gebruik van het Schoolcatering Kompas. Verwerking van boekhouding is optioneel

• Schaalvoordelen door centrale inkoop bij fabrikanten en groothandel

Eigen beheer en uitbesteden

Een succesvolle start is geen garantie voor een blijvende, gezonde groei in de toekomst. Daar moet u elke dag aan blijven werken. Dat betekent meegaan in de eisen van de tijd en een goed ontwikkeld gevoel hebben voor wat de doelgroep wil. En hierop de schoolkantine aanpassen, testen en als dat nodig is weer verder aanpassen. Het is een voortdurend proces. In de situatie dat u in eigen beheer de schoolkantine exploiteert adopteert u de formule Vital 4 Skool. Als school beschikt u daarmee meteen over alle ondersteunende dienstverlening en promotiemogelijkheden. Alles is al bedacht, en belangrijker: alle diensten en middelen zijn bewezen succesvol. De gezonde schoolkantine kan alleen slagen als u de beste wilt zijn.

Wanneer u als school volledig ontzorgt wilt worden dan kunt u besluiten de gehele exploitatie aan Vital 4 Skool schoolcatering uit te besteden. De gehele exploitatie, verantwoordelijkheden en risico’s worden overgedragen aan Vital 4 Skool Schoolcatering. In een samenwerkingsovereenkomst worden alle doelstellingen en werkafspraken vastgelegd. In de samenwerking met Vital 4 Skool heeft u één aanspreekpunt voor alle contractuele en operationele zaken. Hierdoor realiseren wij in de samenwerking korte lijnen waardoor beslissingen snel en adequaat genomen kunnen worden.