• darkblurbg
  • darkblurbg

Vital4Skool biedt het Vers & Lekker assortiment. Dit bestaat voor minimaal tachtig procent uit gezonde keuzes en twintig procent uit iets minder gezonde keuzes. Ons motto luidt ‘Vital4Skool, keeps u going!’. Een opgeladen batterij geeft energie om beter te presteren. Vital4Skool heeft haar assortiment daarom vertaald in drie kleuren batterij: groen, oranje en rood. De kleuren geven aan hoe gezond de voedingsproducten zijn en adviseren de leerlingen hoe vaak ze het kunnen eten.

 Om de gezonde keuze (de groene batterij) te stimuleren, zijn deze producten voordeliger geprijsd dan de minder goede keuzes (oranje en rood).

 

Aantrekkelijk aanbod Broodje mozzarella

In de Vital4Skool kantine behouden de leerlingen hun keuzevrijheid. Ze worden nergens toe gedwongen in hun keuze. Echter, het gezondere aanbod wordt op een aantrekkelijke manier aangeboden. Het vers en lekker assortiment wordt elke dag met passie door onze cateringmedewerkers bereid.

Het assortiment bestaat uit pistolets, baguettes, meergranen broodjes en triangels die dagelijks in onze ovens vers worden afgebakken. Naast koud belegde broodjes bieden we ook warm belegde broodjes die passen binnen een verantwoorde voedingskeuze.

We zijn continu bezig met het ontwikkelen van ons assortiment. Zo bieden sommige scholen ook wraps aan. Voor de assortimentssamenstelling volgen we trends, gezondheidsregels en luisteren we naar onze doelgroep.

 

Wat vinden de leerlingen?

Omdat elke school uniek is, kan het assortiment op maat worden samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan lokale producten of biologische of vegetarische voeding. Om tot een goed assortiment te komen betrekt Vital4Skool graag de school en leerlingen in het proces. Zij zijn tenslotte onze gasten en vormen de inspiratiebron.