• darkblurbg

Het schoolkantineconcept, opgericht uit passie

Vital4Skool is een gezond schoolcateringconcept. Het concept is opgericht als antwoord op de wens vanuit de overheid en van ouders om scholen te helpen de schoolkantines gezonder te maken. Samen met specialisten uit de cateringwereld, die passie hebben voor lekker eten en drinken, werd het Vital4Skool schoolkantine cateringconcept opgericht.

Natuurlijk werd hiervoor samengewerkt met scholen, leerlingen en ouders, maar ook instanties als het Voedingscentrum en Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG). Uiteindelijk is een verantwoord en eerlijk schoolcateringconcept ontstaan dat continu wordt getoetst en aangepast aan alle richtlijnen van het Voedingscentrum en het JOGG.


Daarnaast vormen de belangrijkste voedings- en gezondheidstrends maar ook de wensen van de jongeren een belangrijke input voor de schoolcatering. Dit alles in een kantine waar de doelgroep zich thuis voelt.

De eerste Vital4Skool schoolkantine werd geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn de Vital4Skool kantines een groot succes en op steeds meer scholen te vinden. Lees hier recensies van scholen en ondernemers.

Vital4Skool helpt u graag aan een gezonde schoolkantine die voldoet aan het Akkoord ‘Gezonde Voeding op scholen’