• darkblurbg
  • darkblurbg

Gezondheid en vitaliteit, leerlingen hoef je er eigenlijk niks meer over te vertellen. Of beter gezegd, ze laten zich er niks over vertellen. Daarom is het van belang dat je de leerlingen informeert op een passende wijze en hen een keuze biedt.

Vital draagt bij aan vitaliteit van leerlingen en medewerkers, hierin is voeding een heel belangrijk element maar vooral een gezonde balans in het leven speelt een grote rol. Een balans tussen inspanning en ontspanning en balans binnen een evenwichtig voedingspatroon, alles draagt bij aan een gezonde leefstijl. Gezond eten en op z'n tijd een verwennerij in de vorm van een snack moet kunnen. Bij Vital zijn de gezonde keuzes dan ook van een groen label voorzien en is het assortiment, welke lekker is voor af en toe gekenmerkt door een geel label.

Vital informeert en enthousiasmeert de leerlingen en medewerkers door het organiseren van interessante maar vooral leuke Kantinepraatsessies. Daarnaast zorgt de Vital Krant voor betrokkenheid en de nodige bewustwording bij de medewerkers. Deze krant wordt gepubliceerd aan het begin van ieder blok en staat boordevol leuke weetjes, cateringmogelijkheden en thema's. Voor de leerlingen is er een inspirerend Vital Instagram account, welke helemaal gericht is op de perfecte balans binnen de leefstijl en aansluit bij de leerlingen. Dit Instagram account biedt tips en inspiratie maar is bovenal leuk om te volgen.