• darkblurbg
  • darkblurbg

De NFV Franchise Trofee: een leerzame ervaring

Published: 25-05-2018

Gisteren was dan eindelijk de uitreiking van de NFV Franchise Trofee 2018. Vier man sterk reisden wij af naar Utrecht, alwaar de laatste stemming, de publieksstemming zou plaatsvinden tijdens de Ledenvergadering van de NFV.

Gisteren was dan eindelijk de uitreiking van de NFV Franchise Trofee 2018. Met vier man sterk reisden wij af naar Utrecht, alwaar de laatste stemming, de publieksstemming zou plaatsvinden tijdens de Ledenvergadering van de NFV.

Uitslag van het juryrapport

Alweer bijna anderhalve maand geleden vond de jurypresentatie plaats. Hoewel de jury dus al gestemd had, was de uitslag hiervan nog niet bekendgemaakt. Voor ons, en onze concurrenten Kaldi Koffie en Straetus, was het dus nog even spannend. Helaas werd 24 mei al snel bekend dat wij met de jurystemming derde waren geworden. Een teleurstelling voor ons, maar we hebben de publieksstemming nog.

Trotse tweede

Voor de publieksstemming van de NFV Leden was een video gemaakt. Naar onze mening was de video ontzettend leuk geworden en iets om écht trots op te zijn. We stonden te popelen om deze aan de NFV leden te laten zien! De video viel ook bij hen in de smaak: deze stemming wonnen we ruim.

Maar... Helaas was het niet genoeg... Met één stem te kort komen we nèt niet op genoeg stemmen om eerste te worden. Straetus wint de Trofee 2018. Wij worden trotse tweede, met, dat dan weer wel, het publiek in onze zak!

Daarom willen wij jullie de video zeker niet onthouden. Dus zie hier: onze prachtige videopitch!

Wij kijken op de hele NFV Franchise Trofee terug als ontzettend leerzame ervaring. We hebben ons met het hele team ingezet en Vital4Skool weer mooi op de kaart gezet. We hebben vele leuke en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Een mooie ervaring om weer van te leren en de volgende keer wél te winnen natuurlijk!