• darkblurbg

Kantinepraat

Wat is nu gezonde voeding? En hoe zorg je voor een goede balans in jouw eetpatroon? Vital komt er graag over vertellen. Vital informeert en enthousiasmeert de leerlingen en medewerkers door het organiseren van interessante maar vooral leuke Kantinepraatsessies. Er zijn zowel fysieke als digitale Kantinepraat edities. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een foodprofessional die alles weet over het maken van de juiste keuzes als het gaat om gezonde voeding.  Liever een ander onderwerp? Wij organiseren kantinepraat over alle vormen van balans. Wat dacht je van een profsporter die komt vertellen over de balans tussen sporten en het dagelijks leven? Of een bekende social influencer die meer komt vertellen over social media en de balans hiervan binnen je leefstijl. Er zijn zowel fysieke als digitale Kantinepraat edities.

Vital krant

Ook de Vital Krant zorgt voor betrokkenheid en de nodige bewustwording bij de medewerkers. Deze krant voor medewerkers wordt gepubliceerd aan het begin van ieder blok en staat boordevol leuke weetjes, cateringmogelijkheden en thema's.

Instagram

Voor de leerlingen is er een inspirerend Vital Instagram account, welke helemaal gericht is op de perfecte balans binnen de leefstijl en aansluit bij de leerlingen. Dit Instagram account biedt tips en inspiratie, maar is vooral leuk om te volgen. De content sluit perfect aan bij de hedendaagse jongeren die zelf wel weten wat goed voor hen is.