• darkblurbg
  • darkblurbg

Document NFV Franchise Trofee 2018 aangeleverd

Published: 30-03-2018

Zondag 1 april was de deadline om het document voor de NFV Franchise Trofee 2018 aan te leveren. Geen 1 april grap, maar ja, op 1 april zitten wij en de NFV juryleden natuurlijk allemaal gewoon lekker aan ons paasontbijtje. Daarom hebben wij op goede vrijdag een goede knaldag gehad en een prachtdocument afgeleverd.

In het document moesten onder andere het verdienmodel, het beleid en opleidingsplan en de communicatie van Vital4Skool worden opgenomen. Redelijk taaie, saaie stof dus. Conform de gezonde franchise formule Vital4Skool hebben wij geprobeerd het leed van de juryleden iets te verzachten met een fris appeltje, smaakvol banaantje of een heerlijk munttheetje. Directeur Ralph Markwat bracht het kistje in hoogsteigen persoon op vrijdagmiddag in Hilversum langs.

Wij zijn erg benieuwd hoe de jury het document beoordeelt. Donderdag 12 april presenteren wij onze formule aan de jury en is de beoordeling.

Publieksbeoordeling

Eind april wordt materiaal geschoten voor de videopitch. Deze pitch wordt op donderdag 24 mei laten zien en beoordeeld tijdens de Algemene Ledenvergadering. Het is de komende maanden dus flink aanpoten, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat wij onze mooie franchise formule Vital4Skool op een sterke manier kunnen overdragen aan de NFV (jury)leden.