• darkblurbg
  • darkblurbg

Een Vital4Skoolkantine! En nu?

Published: 13-04-2018

Als school beslis je dat het tijd wordt om de kleffe, kant-en-klare broodjes en de vette hap de deur uit te doen. Je hebt het gevonden: jouw kantine wordt een Vital4Skool kantine! Iedere dag vers belegde broodjes, genoeg vers fruit en andere verantwoorde keuzes, maar wel lekker! En dan?

De inrichting van de kantine

Natuurlijk hebben wij bij Vital4Skool de nodige kennis en ervaring in huis om een kantine op te zetten. Een kantine die op de juiste manier ingericht is, zorgt voor efficiëntie en orde. De logistieke werking in een kantine is belangrijk. Een schoolkantine kent namelijk echte spitstijden: bijna altijd hebben alle leerlingen tegelijkertijd pauze. En in dat half uurtje willen zij allemaal hun broodje kunnen kopen en opeten. Maak van dat "spitsmoment" dus maar "flitsmoment"!

Hier houden wij bij het neerzetten van de Vital4Skool kantine natuurlijk rekening mee. Door alles een logische plaats en invulling te geven, zorgen wij dat alle ruimte optimaal benut wordt en dat het er ook nog eens mooi uit ziet.

A3interieurbouw

Hoewel wij met onze jarenlange ervaring een heel eind komen, hebben wij ook wel echte vakmensen nodig voor de uitvoer. Daarom werken wij samen met A3interieurbouw. Deze specialist op het gebied van horeca-interieur helpt ons met het ontwikkelen en bouwen van de Vital4Skool kantine. Zij ontwerpen de kantine in hun specialistische programma's en geven ons zo de mogelijkheid om ook de school een visueel beeld van de nieuwe kantine te tonen. Hoe zoiets er dan uit ziet? Nou zo dus!

 

En bouwen maar!

Wanneer iedereen akkoord is met het ontwerp, kan A3interieurbouw aan de slag. Zij zorgen ervoor dat de kantine wordt omgebouwd en er piekfijn uit komt te zien. Zo kan iedere leerling (en iedere leerkracht!) uiteindelijk genieten van een heerlijk verse en verantwoorde lunch bij onze Vital4Skool kantine.