• darkblurbg
  • darkblurbg

Vital Kerstbox

Published: 01-12-2020

December, de maand waar we dit bewogen jaar mee afsluiten. Dit doen we natuurlijk met een blijk van waardering. Waardering naar iedereen werkzaam binnen de scholen, want wat hebben we er met elkaar alles aan gedaan om onderwijs veilig en toegankelijk te houden voor de leerlingen. Een eindejaarsbedankje is wel op z'n plaats, toon een blijk van waardering en steun de lokale ondernemer met de Kerstbox van Vital.

December, de maand van waardering
Wat hebben we met z’n allen een bewogen jaar achter de rug. Gelukkig hebben we de scholen het grootste deel van de tijd op een verantwoorde manier open weten te houden. Het welzijn, de gezondheid en de ontwikkeling van kinderen is wat nu voorop staat. Iets waar we met z’n allen hard ons best voor hebben gedaan. Graag willen we jullie bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen jaar en we hopen er samen met jullie volgend jaar weer een vitaal jaar van te maken. Normaal sluiten jullie het jaar af met leuke feestelijke bijeenkomsten. Helaas gaan dit jaar de kerstborrels, nieuwjaarsrecepties en andere initiatieven aan ons voorbij.  
 
Om jullie medewerkers te kunnen bedanken en alsnog even een momentje samen (op afstand) te hebben, hebben we voor jullie een aantal mooie Kerstboxen samengesteld met diverse lekkernijen. Op deze manier kunnen jullie alsnog met of zonder elkaar borrelen onder het genot van een selectie van heerlijke producten. Een mooie manier om de lokale ondernemers te steunen.

Bestel hier de Vital Kerstbox! 


We zouden jullie support ontzettend kunnen waarderen en wensen iedereen heerlijk feestdagen en een gezond 2021!


Alvast bedankt!
 
Met vriendelijke groet,
Het Vital team