• darkblurbg
  • darkblurbg

Vital4Skool en Cater Concept gaan samenwerking aan

Published: 22-08-2019

Vital4Skool en Cater Concept bundelen de krachten! Deze twee bekenden in de wereld van onderwijscatering hebben besloten een samenwerking aan te gaan binnen de catering in het beroepsonderwijs. Het doel: succesvolle schoolkantines met gezondheid en gastvrijheid als uitgangspunten.

Vital4Skool heeft meer dan 10 jaar ervaring in de schoolcatering. Binnen de samenwerking draagt Vital zorg voor de operationele ondersteuning op 130 locaties in fastfood, horeca en catering. FHC Formulebeheer faciliteert daarin om de uitstraling uitnodigend te maken. Ook pakt het marketingacties op en selecteert het lekkere producten die passen bij de doelgroep. Deze verschillende activiteiten maakt dat de formule staat als een huis. Daar is de formule dan ook eerder dit jaar voor beloond: Vital4Skool won de Nederlandse Franchise Trofee 2019.

Trots op samenwerking Vital4Skool en Cater Concept

De samenwerking tussen Vital4Skool en Cater Concept is een mooie stap vooruit. “Ik ben bijzonder trots dat wij kunnen samenwerken met een professionele partner als Cater Concept,” zegt Ralph Markwat. “Om de groei te faciliteren en de operatie nog beter te kunnen uitvoeren hebben Cater Concept en wij elkaar gevonden. De cultuur die in onze bedrijven heerst is bijzonder goed te vergelijken. We hebben dezelfde visie naar de toekomst, namelijk: ‘Goed eten en drinken serveren met oog voor de omgeving en wensen van de opdrachtgevers’. Door de korte lijnen die onze organisaties kenmerken zijn wij in staat concepten op maat aan te bieden. Door de samenwerking zijn wij ook in staat op te schalen waar dat nodig is.”

Wat is Cater Concept?

Logo Cater ConceptCater Concept heeft zich in de afgelopen 29 jaar gespecialiseerd in het exploiteren van school- en bedrijfscateringlocaties en is daar zeer succesvol in gebleken! Waarbij passie voor eten en drinken en een persoonlijke aanpak centraal staan. Met een hecht team speelt zij in op de specifieke behoeftes wat zorgt voor een unieke meerwaarde. Door nu de krachten te bundelen ontstaat een mooie samenwerking waar een sterke formule wordt gecombineerd met goede service en een aansprekend, vers en lekker assortiment.

Directeur Roy Heetkamp zegt hierover: “Als twee gedegen en gezonde bedrijven gaan wij onze horizon verbreden en zijn ook wij trots op het partnerschap met mede VOCC lid Vital4Skool. Dit onder het mom van: alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”.

De duurzame samenwerking start met ingang van het schooljaar 2019/2020 op een aantal mbo-locaties. De samenwerking wordt op termijn mogelijk uitgebreid met nieuwe opdrachtgevers binnen het middelbaar en/of hoger beroepsonderwijs.