• darkblurbg
  • darkblurbg

Vital4Skool event groot succes

Published: 10-07-2019

Afgelopen maandag, 8 juli, was het weer tijd voor het jaarlijkse Vital4Skool event. Een evenement voor ondernemers en medewerkers waarbij kort werd teruggeblikt op het afgelopen schooljaar en vooruit werd gekeken naar het komende jaar. Dit jaar op boerderij Wennekes waar de presentaties werden afgewisseld met teambuilding in de vorm van oud-Hollandse spelletjes. De dag werd afgesloten met een diner en uitreiking van de Vital4Skool awards.

Tijdens de dag werd eerst teruggeblikt. We kijken terug op een succesvol schooljaar voor Vital4Skool met maar liefst 28 gouden en 1 zilveren Gezonde schoolkantine schaal. Hoewel de aangekondigde nieuwe richtlijnen voor 2020 nog wat vraagtekens oproepen over de toekomstige haalbaarheid van deze schalen, hebben we er alle vertrouwen in dat we ook daar onze weg weer in weten te vinden.

Met een marketing jaarplan dat op thema alvast is opgesteld, staan er ook op dat gebied weer leuke nieuwe dingen op de agenda van volgend schooljaar.

Na deze presentaties was er ruimte voor ontspanning. Van Boerenbowlen, tot hooivork darten en van koemelken tot spijkerslaan. Alle spellen werden in kleine teams afgewerkt waarbij uiteraard ook scores bijgehouden werden, die zorgden voor het nodige fanatisme. 

Als afsluiting is er een diner waarbij iedereen nog even gezellig met elkaar om tafel gaat. Hoogtepunt van het diner is de awarduitreiking.

  

Vital4Skool awards

De Vital4Skool awards zijn in het leven geroepen om de waardering voor medewerkers van de kantine te tonen. De prijzen zijn voor echte ambassadeurs van de formule die op hun beurt anderen kunnen inspireren met hun vaardigheden.

Dit jaar zijn de winnaars:

  • Monique de Reus, Amstelveen College - Creativiteit award

Monique zet haar creativiteit in voor diverse marketing acties. Zowel in de kantine als via Instagram.

  • Nicole Cornelissen, diverse locaties - Loyaliteit award

Nicole zet zich onvermoeibaar in voor de verschillende schoolkantines van Wilco en Lisette de Waal. Zij kunnen, net als de medewerkers van de locaties, altijd op haar bouwen. Wilco de Waal accepteerde de prijs namens Nicole in verband met afwezigheid. 

  • Karin van Dessel, Kennemer College Riemsdijklaan

Award omgaan met jongeren - Karin werkt op een school met een uitdagende groep leerlingen. Zij weet hen met haar enthousiasme voor zich te winnen.

Naast deze individuele prijzen ontvingen alle locaties een Vital4Skool award als dank voor hun bijdrage aan het winnen van de franchise trofee.

Na deze geslaagde afsluiting van het schooljaar wensen we iedereen een fijne vakantie toe en maken we ons op voor een nieuwe succesjaar.