Voorrondes NFV Franchise Trofee

Op 15 februari 2019 trapte de Nederlandse Franchise Vereniging af met de nominaties voor de trofee. Aangesloten formules en leden van de NFV konden zichzelf opgeven om mee te dingen voor de prijs. Er kon tot 7 maart op meer dan 100 franchiseformules worden gestemd. Een week later maakte de NFV de genomineerden bekend: fit20, SNS én Vital4Skool waren de kanshebbers.

Presenteren aan vakjury en uitreiking

Vital4Skool logoOp 11 april zal Vital4Skool zich presenteren aan de vakjury die onder leiding staat van politicus en voorzitter van de NFV Boris van Ham. De jury beoordeelt de drie franchiseorganisaties op verschillende factoren. Er wordt gekeken naar onder meer het verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en de groeirealisatie. Er kunnen in totaal 100 punten worden toegekend aan een genomineerde formule. De jury deelt hierbij de punten uit, maar ook de leden van de NFV hebben een stem.

Op 23 mei maakt de NFV de punten van de jury bekend en reikt het de prestigieuze trofee uit. Dit doet het direct na de Algemene Ledenvergadering waarin de NFV de koers voor de toekomst bepaald. De trofee is daarmee een mooie bekroning voor de inspiratievolle franchiseformules die Nederland telt.

Over de NFV Franchise Trofee

De NFV Franchise Trofee is in het leven geroepen om de mooiste franchiseformules in het licht te zetten. De trofee bestaat dit jaar 15 jaar en is binnen Nederland de enige vakprijs voor franchiseformules. Het winnen van de trofee geeft de winnaar erkenning voor de structuur van haar formule.