• darkblurbg
  • darkblurbg

Vital4Skool Leek reikt bidons uit voor sportdagen

Published: 18-03-2019

Op dinsdag 19 maart 2019 gaan de sportdagen van start op Rsg de Borgen in Leek. De school besloot in samenwerking met Vital4Skool Leek hierop in te haken en de leerlingen aan te zetten tijdens het sporten goed te blijven drinken.

Als oud-leerling weet Naomi Jansen als geen ander wat belangrijk is op rsg de Borgen. De Vital4Skool-ondernemer ging samen om de tafel met de ouderraad. Het weggeven van bidons leek de ouderraad en Jansen een mooie actie. Perfect voor de sportdagen, want zo kan de school het drinken van water stimuleren. Vital4Skool in Leek maakt het daarnaast ook makkelijk voor kinderen om goed te blijven drinken en de bidon bij te vullen, omdat er een gratis watertappunt is naast de counter.

‘We wilden de jongeren daarnaast stimuleren niet meer naar de supermarkt te gaan, maar gewoon in de kantine hun lekkere gezonde broodje te kopen,’ aldus Naomi Jansen. De waardebonnen in de bidons zelf maken dat kinderen kennis kunnen maken met de producten van Vital4Skool. Zo krijgen ze korting op een goede lunch, zoals een broodje gezond en een panini.

Er volgen nog meer sportdagen in de aankomende weken op Rsg de Borgen waarop de school de bidons eveneens uitreikt.


Over Vital4Skool Leek

Vital4Skool Leek is de nieuwste aanwinst voor de catering Vital4Skool. De 24-jarige Naomi Jansen startte in 2019 haar eigen schoolkantine. Jansen ging zelf ook naar rsg de Borgen. Nadat ze ervaring opdeed bij verschillende horecabedrijven, besloot ze voor zichzelf te beginnen. De schoolkantine in Leek was het prachtige resultaat! Lees meer over Naomi Jansen en haar Vital4Skool.