• darkblurbg
  • darkblurbg

Vital4Skool wint NFV Franchise Trofee 2019

Published: 06-06-2019

Op donderdag 23 mei is Vital4Skool tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) uitgeroepen tot de franchiseformule van 2019. Voorzitter van de NFV Boris van der Ham reikte de prijs uit. De Franchise Trofee is een bekroning van het werk in dit bijzondere jubileumjaar. De formule Vital4Skool bestaat in 2019 namelijk 10 jaar.

De NFV Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules en wordt ieder jaar toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. Een vakjury beoordeelt de genomineerden op verschillende criteria, waaronder het verdienmodel, de organisatie, de gerealiseerde groei en de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen. De drie genomineerden dit jaar waren fit20, SNS bank en Vital4Skool. Vital4Skool werd op eerder genoemde criteria als beste beoordeeld. Vital4Skool is de opvolger van Straetus die in 2018 de prijs won. Eerdere winnaars waren onder andere Thomashuizen, Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans, Profile Tyrecenter en Yarden.

Na een spannende avond is Vital4Skool uitgeroepen tot winnaar. Boris van der Ham benoemd kort waarom er gekozen is voor Vital4Skool.

“De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.”

NFV Trofee voor Vital4skool

Naast de trofee wordt het juryrapport uitgereikt. Hierin staat toegelicht waarom Vital4Skool de prijs heeft gewonnen.

“Geloof in de goede zaak wordt omgezet in zichtbaar resultaat,” aldus de vijfkoppige jury. “Een gepassioneerde organisatie die de ondernemer steunt in administratie, marketing en door coaching de ondernemer verder helpt.”

“Deze quote uit het juryrapport slaat de hamer op zijn kop. Met Vital4Skool dragen wij bij aan een maatschappelijk belang om de jongeren gezonder te laten leven, zonder het ondernemerschap uit het oog te verliezen,” stelt directeur Ralph Markwat van FHC Formulebeheer, de franchiseorganisatie achter de formule Vital4Skool. “Elke dag zijn wij als franchiseorganisatie met veel enthousiasme en betrokkenheid aan het werk om lokale ondernemers op de juiste manier te kunnen faciliteren. Dit doen we niet alleen voor de formule Vital4Skool, maar ook voor de franchiseformules Family en Foodmaster.”