• darkblurbg
  • darkblurbg

NFV Franchise Trofee - Stand van zaken

Published: 24-04-2018

Op 1 april schreven wij in onze nieuwsupdate dat wij het jurydocument hadden ingeleverd. We zijn onderhand alweer ruim drie weken verder. Wat is de stand van zaken nu? Dat vertellen we graag.

JurypresentatieJurypresentatie

Op donderdag 12 april mochten Ralph en Michel zich in Hilversum melden voor de jurypresentatie, het volgende onderdeel van de lijst. De presentatie, in elkaar gezet door Michel met een kritische check van Ralph en het marketingteam, was natuurlijk goed voorbereid. En ondanks dat de presentatie maar voor een handjevol mensen plaatsvond, blijft zoiets spannend. Gezonde zenuwen, zullen we het maar noemen. Het houdt ons scherp. Zoals verwacht stond de presentatie als een huis en kon ook het onderdeel "jurypresentatie" worden afgevinkt.

Videopitch

Om de NFV Franchise Trofee te kunnen winnen, moet je van alle markten thuis zijn, blijkt maar weer. Want niet alleen het jurydocument en de jurypresentatie zijn verplichte onderdelen, ook moet er een heuse videopitch gemaakt worden. VitalBikeDe NFV heeft hiervoor het bedrijf AV3 ingehuurd. Aan ons de taak om de locatie en de franchise-ondernemer te kiezen. Zo gezegd, zo gedaan. Zodoende startte maandag 23 april niet alleen voor Ralph en Michel, maar ook voor marketingmanager Chantal en Vital4Skool-ondernemers Gerard en Marion Verhoef op het Jac. P. Thijsse College in Castricum. 

We laten er nog niet te veel over los, maar we kunnen nu al zeggen dat we enthousiast zijn over de video! Voor de opnames hadden we een bakfiets omgetoverd naar een prachtige mobiele Vital4Skoolkantine. Stoer, toch?

Ledenvergadering NFV

En de volgende stap? Die is op donderdag 24 mei. Op deze dag is de Ledenvergadering NFV. Tijdens deze vergadering worden de video's getoond en op basis daarvan wordt vervolgens de stemming verricht. Zodra deze stemming bekend is, wordt op dezelfde dag (houd ons 24 mei dus in de gaten!) de NFV Franchise Trofee 2018 uitgereikt!

Duimen jullie met ons mee?