• darkblurbg
  • darkblurbg

Dat de gezonde schoolkantine van Vital4Skool een succes is, blijkt uit het groeiend aantal scholen dat op dit moment een Vital4Skool schoolkantine heeft. Zowel de scholen als de ondernemers zijn enthousiast over onze samenwerking. De samenwerking wordt op verschillende manieren ingericht. Van eigen beheer tot gedeeltelijk/geheel uitbesteed, worden er gezonde successen gerealiseerd. De reacties van de scholen en de ondernemers over Vital4Skool delen wij graag met u.

Amsterdams Lyceum - Amsterdam

Amsterdams Lyceum - Amsterdam

Charles France - Amsterdams Lyceum - Amsterdam. Het Amsterdams Lyceum is het oudste lyceum van Nederland. Een verbouwing maakte plaats voor een nieuwe ondergrondse kantine. Charles France, bestuurssecretaris van het Amsterdams Lyceum vertelt meer over de verbouwing en de samenwerking met Vital4Skool.

Kennemer Lyceum - Overveen

Kennemer Lyceum - Overveen

Erik van der Vaart - Kennemer Lyceum - Overveen. Door een nieuwbouwproject kreeg het Kennemer Lyceum de mogelijkheid om de kantine naar eigen inzicht in te richten. “Dat was voor ons de ideale uitgangspositie om de nieuwe start te maken”, vertelt rector Erik van der Vaart. Lees hier meer over zijn ervaring.

Jac. P. Thijsse College - Castricum

Jac. P. Thijsse College - Castricum

Christine Hylkema - Jac. P. Thijsse College - Castricum. Sinds augustus 2015 heeft het Jac. P. Thijsse College in Castricum een Vital4Skool kantine. Christine Hylkema, rector van het Jac. P. Thijsse College vertelt u hier meer over haar ervaring.